Tarieven

In het geval een afspraak niet nagekomen wordt (en dit in een tijdsbestek van 1 jaar minimaal 1 keer is voorgekomen) zijn wij genoodzaakt om de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Wij rekenen hiervoor een standaard bedrag van € 20,00 per 10 minuten afspraaktijd. 
 

Veelal bestaan tandheelkundige behandelingen vaak uit meerdere onderdelen. Om ervoor te zorgen dat u niet onaangenaam verrast wordt bespreken wij grotere behandelingen altijd eerst persoonlijk met u en stellen wij daarvoor een begroting op. 
 
Tarieven 2024

Indicatie bijkomende materiaal- en techniekkosten Aan dit overzicht kunnen geen rechten verbonden worden. Uw nota

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

De factuur wordt verzonden vanuit de praktijk!

Wij versturen u met ingang van januari 2022 zelf de facturen. In de mail die u van ons krijgt zit een iDeal betaallink. Let er dus goed op dat onze mails (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) niet in de spam terechtkomen. Bij vragen over de factuur vragen wij u dan ook om rechtstreeks met ons contact op te nemen. 
Voordat u de factuur ontvangt sturen wij hem eerst aan de verzekering. Het bedrag dat op de factuur staat die u van ons ontvangt is dus het bedrag dat niet vergoed wordt door de verzekering. 

CONTROLE

Bij voorkeur zien wij u twee keer per jaar voor een periodieke controle. Tijdens deze afspraak wordt uw gebit gecontroleerd & gereinigd en stemmen wij eventuele noodzakelijk en/of gewenste vervolgbehandelingen met u af.
Wij doen niets zonder dit eerst met u besproken te hebben. Daarbij kijken we naar wat het beste voor uw gebit is, nu en in de toekomst. 

 

FACTURATIE

Facturatie loopt rechtstreeks via ons, waarbij we eerst de factuur naar de verzekering sturen. U krijgt alleen een factuur voor het deel dat niet door de verzekering vergoed wordt. 

BEHANDELING

Uitleg over alle tarieven behorend bij de behandelingen treft u aan op de pagina tarieven.

Mocht u echter een specifieke vraag hebben over tarief of behandeling, laat ons dit dan weten tijdens uw controle of neem contact met ons op. 

 

PARKEREN

U kunt bij een bezoek aan onze praktijk op de centrale parkeerplaats, rechts van de slagboom parkeren. Mocht u echter mindervalide zijn, kunt u parkeren bij de ingang van de praktijk. U rijdt dan tot aan de slagboom en belt met ons vaste telefoonnummer (0478-584504). Wij zullen dan de slagboom voor u open doen. Vervolgens parkeert op een van de parkeerplaatsen nabij de ingang.

Zoals u zult begrijpen is het St. Annapark nog in aanbouw en zal er de komende tijd nog veel veranderen aan de voorzieningen.

Klik hier voor de routebeschrijving