Op dinsdagavond en vrijdagmiddag zijn wij uitsluitend voor zeer dringende spoedgevallen bereikbaar. U kunt ons op die dagdelen bereiken via ons reguliere telefoonnummer (0478-584504). Via de telefoonbeantwoorder informeren wij u verder. Mocht u ons voor andere zaken willen bereiken kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De mail wordt wel gelezen en beantwoord indien nodig. 

 

Contactgegevens

St. Annalaan 6
5804 AJ Venray

T  0478 584 504
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

 

maandag

08:15 - 17:00

dinsdag

08:15 - 20:45

woensdag

08:15 - 17:00

donderdag

08:15 - 17:00

vrijdag

08:15 - 17:00

zaterdag

Gesloten

zondag

Gesloten 

Wij hebben pauze van:

10:30-10:45 

uur

12:45-13:15

uur 

15:15-15:30

uur 


Tijdens de pauzes zijn wij
telefonisch niet bereikbaar.

 

Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken dan kunt u te allen tijde een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven er na om uw mail, op werkdagen, binnen 4 uur te beantwoorden.

Contactformulier

Heeft u vragen over uw gebit, behandelwijzen of andere zaken?
Roepen teksten op deze website vragen bij u op?

Stel uw vraag hier aan uw tandarts.

Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven.

Aanhef(*)
Verplicht veld

Naam(*)
Verplicht veld

Achternaam(*)
Verplicht veld

Geboortedatum(*)
Verplicht veld

E-mailadres(*)
Verplicht veld

E-mailadres bevestigen(*)
Verplicht veld

Telefoonnummer
Invalid Input

Onderwerp(*)
Verplicht veld

Vraag(*)
Verplicht veld

(*)
Invalid Input

CONTROLE

Bij voorkeur zien wij u twee keer per jaar voor een periodieke controle. Tijdens deze afspraak wordt uw gebit gecontroleerd & gereinigd en stemmen wij eventuele noodzakelijk en/of gewenste vervolgbehandelingen met u af.
Wij doen niets zonder dit eerst met u besproken te hebben. Daarbij kijken we naar wat het beste voor uw gebit is, nu en in de toekomst. 

 

FACTURATIE

Facturatie loopt zoveel als mogelijk via Infomedics. U ontvangt de factuur digitaal. Mocht dit een probleem voor u zijn, neem dan per mail contact op met de praktijk.

BEHANDELING

Uitleg over alle tarieven behorend bij de behandelingen treft u aan op de pagina tarieven.

Mocht u echter een specifieke vraag hebben over tarief of behandeling, laat ons dit dan weten tijdens uw controle of neem contact met ons op. 

 

PARKEREN

U kunt bij een bezoek aan onze praktijk op de centrale parkeerplaats, rechts van de slagboom parkeren. Mocht u echter mindervalide zijn, kunt u parkeren bij de ingang van de praktijk. U rijdt dan tot aan de slagboom en belt met ons vaste telefoonnummer (0478-584504). Wij zullen dan de slagboom voor u open doen. Vervolgens parkeert op een van de parkeerplaatsen nabij de ingang.

Zoals u zult begrijpen is het St. Annapark nog in aanbouw en zal er de komende tijd nog veel veranderen aan de voorzieningen.

Klik hier voor de routebeschrijving